Yhteistyökumppanit

Käytössämme on osaava ja monipuolinen yhteistyöverkosto, jonka avulla takaamme onnistuneen projektitoimituksen.

Valmistuksen osalta materiaalituntemuksemme on laaja sekä yhteistyöverkostomme avulla, valmistamme mekaanisesti kestävät ja laadukkaat laitteet asiakkaidemme tarpeisiin. Laitevalmistuksessamme pyrimme aina käyttämään laadukkaita vakiokomponentteja, jolloin varaosasaatavuus myöhemminkin on taattua.

Projektien sähköistyksessä ja automaatiossa käytämme kokeneita sekä osaavia yhteistyökumppaneita, jotka valmistavat ohjaukset ja keskukset asiakkaiden toivomusten sekä tarpeiden mukaisesti, huomioiden turvallisuusmääräykset ja standardit.

BioCone Oy on biotalouteen erikoistuva raskas konepaja, joka on erikoistunut kattaviin projektitoimituksiin, joissa tarvitaan laajaa osaamista niin suunnittelusta, tuotannosta, projektinhoidosta, kuin asennus- ja huoltopalveluista. Yritys valmistaa asiakkaille asennusvalmiita konelinjoja ja kuljetinjärjestelmiä asennettuna sekä säiliöitä ja siiloja, hitsattuja teräsrakenteita jne.

www.biocone.fi

MORE AUTOMATION on uusi, konepajateollisuuden automaatioon keskittyvä  yhtiö. Henkilökunnan työkokemus on yhteensä n. 100 vuotta. MORE AUTOMATION tulee panostamaan voimakkaasti osaamiseen ja  uusimpien tekniikoiden keinoin, koneiden ja laitteiden mekaaniseen ja sähköiseen uusintaan, kehittämiseen ja valmistamiseen.

Osaaminen Siemens ohjaukset:

Sinumerik, Simatic, Simotion, Simodrive, Sinamics ja kaikki vanhemmat ohjaukset ja moottorikäytöt

www.morea.fi